top of page

Levering & forsendelse

LEVERING & FORSENDELSE

Alle leveringer afsendes efter 1-4 hverdage. I udsalgsperioder kan der dog opstå en lidt længere leveringstid.
Normalvis vil din bestilling blive afsendt dagen efter, såfremt vi modtager den inden kl. 12.

Al forsendelse sker via GLS. Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt for både dig og os at spore pakken i tilfældet af at et problem skulle opstå.  Ved ikke brofaste øer bliver varerne leveret til nærmeste GLS-Pakkeshop. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Skulle pakken eller indholdet – eller begge dele være blevet beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til GLS med det samme, eller senest 2 dage efter din modtagelse og derefter returnere pakken til os. ASP-HOLMBLAD A/S gøres ikke ansvarlige for beskadigede varer under transporten. Varen pakkes altid sikkert og forsvarligt ind så skader under transporten minimeres, så meget som muligt.

Fri fragt over 500 DKK.

Ved køb for under 500 DKK, tillægges et gebyr på 49 DKK (75 DKK ved privatlevering) til dækning af forsendelsesomkostningerne. Køber du derimod for over 500 DKK leverer vi din forsendelse fragtfrit. Du kan også vælge at vi fremsender din pakke til din privatadresse eller erhvervsadresse (evt. din arbejdsplads), så slipper du for et besøg hos en af GLS’s pakke butikker.

Hvor bliver min pakke af?

Hvis din pakke uheldigvis udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på

tlf. 43 22 96 96 eller på Webshop@asp-holmblad.dk.

Bare husk at finde dit ordrenummer frem ved henvendelse via telefon eller på mail.

Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i tilfælde af problemer med en udebleven pakke.

RETURNERING

Skulle du fortryde dit køb, har du 14 dages fuld returret efter modtagelsen af varen. Ved returnering af varer, bedes du udfylde formularen til returvarer.

Fortryder du købet inden for de første 14 dage, har du fra det tidspunkt ekstra 14 dage til at returnere varen i.

Endvidere kan øvrige varer tages retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. I de tilfælde kan ASP-HOLMBLAD A/S fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

Du skal selv dække omkostningerne for tilbagelevering. Det betyder, at vi kun modtager varer, hvor der er betalt for leveringen af varerne. Returneringen kan også ske ved at nægte modtagelsen.

 

Du returnerer pakken (for egen regning) til:

ASP-HOLMBLAD A/S

EUROPAVEJ 8

6330 PADBORG

 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet til din konto eller den konto, som købet er foretaget fra. Vi tilbagebetaler kun på det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette gøres for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din kvittering for det afsendte.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

bottom of page