ASP-Holmblad har et af landets største og kvalitetsmæssigt bedste udvalg af levende lys – heriblandt store fyrfadslys, som også kaldes Maxi fyrfadslys og lampelys.

Vores sortiment byder på stor variation, og i shoppen har vi selvfølgelig også de almindelige fyrfadslys, lige som vi er leveringsdygtige i lys i flere forskellige farver. Vores udvalg af lys leverer hyggelig belysning til blandt andet hverdag, romantiske stunder og festlige begivenheder af forskellig karakter.

Store fyrfadslys skaber en rar stemning i langt de fleste rum og fungerer ligeledes som flot, farverig dekoration på borde, hylder, vindueskarme m.m.

Store fyrfadslys skabt af de bedste kvalitetsråvarer

Store fyrfadslys fra kongelig hofleverandørVi har selvsagt stor erfaring inden for produktion af store fyrfadslys og anvender i flere tilfælde 100% stearin samt altid de bedste kvalitetsråvarer i fremstillingen af vores stearinlys. Vores lys fremstilles i EU, under gode forhold der lever op til gældende normer og standarder.

Den høje kvalitet af vores levende lys er bestemt ikke gået ubemærket hen, hvorfor vi gennem mere en 100 år har været kongelig hofleverandør af blandt andet maxi fyrfadslys.

Vi har samlet et stort udvalg af levende lys m.m. i vores e-butik, hvor du vil finde store fyrfadslys i flere flotte og farverige udgaver. Kig omkring på hjemmesiden og find maxi fyrfadslys/ lampelys, der falder bedst i din smag.

I tilfælde af eventuelle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Velkommen til ASP-Holmblad – en vidunderlig verden af farver og levende lys.