Start nedtællingen til juleaften med et flot og stilfuldt kalenderlys fra ASP-Holmblad. Vi har et stort udvalg af kalenderlys i forskellige størrelser, former, farver og designs. Uanset om du er til store, små eller kegleformede kalenderlys, har vi med stor sikkerhed noget, der vil falde i din smag. Se også vores kalenderlys i form af rustik-, blok- eller glaslys, der består af 24 enkelte styks med hver deres selvklæbende nummer. Med kalenderlys fra os er du sikret en flot dekoration og hyggelig belysning i de mørke vinterdage. Glæd hele familien med et kalenderlys fra os og tæl juledagene med stil.


ASP-Holmblad er Danmarks ældste producent af lys. Vi har fremstillet stearinlys til det danske marked siden 1777 og har siden da udvidet vores forretning til at omfatte blandt andet kalenderlys. Vores levende lys har vundet stor popularitet og anerkendelse grundet vores konstante fokus på god kvalitet – dette gælder også for vores kalenderlys.  ASP-Holmblad lancerede det første kalenderlys i Danmark tilbage i 1942 og lyset blev dengang kaldt Jacobslyset. ”Dets milde flamme vandrer ned ad stigen og tæller dagene til julens store højtid”. Da befolkningen ikke længere var så bibelstærke, og kendte til hentydningen englene i Jacobsstigen, blev lyset omdøbt til kalenderlyset/datolyset, som er de betegnelser, som vi kender og bruger i dag.


Som kongelig hofleverandør føler vi et stort ansvar for altid at yde en helhjertet indsats for at opretholde et højt kvalitetsniveau. Vores kalenderlys af 100 % ren stearin fremstilles af de bedste råvarer. Kalenderlysene bliver til under gode forhold og ved brug af moderne produktionsfaciliteter i EU. Vi sørger for, at vores kalenderlys lever op til alle gældende normer og standarder. Tag et kig i vores e-butik og find et kalenderlys, der matcher dine specifikke ønsker og behov. Vi har mange gode tilbud på forskellige varianter af kalenderlys. 


Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, handelsbetingelser eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.


Læs også om: Kronelys