Med julelys fra ASP-Holmblad er du sikret hyggelig stemning til de mørke juledage. Vi er førende specialister inden for vores fag og tilbyder et af markedets største udvalg af levende lys. I julehøjtiden har vi selvfølgelig en lang række forskellige julelys. Vores udvalg af julelys omfatter blandt andet kalenderlys, adventslys og juletræslys af god og flot kvalitet. Med julelys fra os kan du virkelig sætte en rar og lun stemning. Vores julelys brænder alle med en flot, klar og rolig flamme, der giver en fantastisk hyggelig stemning. Pynt juletræet, adventskransen og kalenderlysdekorationen med flotte julelys fra ASP-Holmblad. Vores julelys fås i massevis af forskellige størrelser, former og farver.


Kvalitet er altid en absolut topprioritet hos os. Vores moderne fabrikker i EU anvender udelukkende de bedste råvarer og bemandes af dygtige, kvalitetsbevidste fagfolk. Dette er med til at sikre, at vores julelys fremstår og brænder flot i adskillige timer uanset størrelsen. Visse af vores julelys er selvslukkende, hvilket kun er en fordel i nogle typer dekorationer.


ASP-Holmblad er Danmarks ældste stearinlysfabrikant. Vi begyndte at fremstille levende lys i 1777 og har siden da opnået stor succes og anerkendelse. Den høje kvalitet af vores julelys kendertegner godt vores store faglige erfaring og ekspertise.


Vi har været kongelig hofleverandør siden 1907, hvilket vi er meget beærede over. 

Vi opfordrer dig til at tage et kig i vores e-butik, hvor du vil finde massevis af gode tilbud på flotte julelys af forskellig karakter.


Har du eventuelle spørgsmål, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.


Læs også om: Juleservietter