Hos ASP-Holmblad har vi altid en række gode tilbud på billige stearinlys af høj kvalitet.

Vi er specialister i fremstilling af lys og anser kvalitet for værende en selvfølge – ikke en luksus. Derfor mener vi godt, at gode stearinlys kan være billige. Vores billige stearinlys fås i massevis af forskellige størrelser, former og farver. I vores udvalg finder du blandt andet lys i form af blandt andet:


Vi har billige stearinlys, der egner sig perfekt til både hverdag, hjemlige hyggestunder og ved festlige lejligheder. Med lys fra ASP-Holmblad er du sikret dekorativ belysning med en hyggelig stemning.

Leverandør af billige stearinlys siden 1843

Billige stearinlys fra ASP HolmbladASP-Holmblad var de første til at fremstille stearinlys i Danmark. Siden 1843 har vi leveret billige stearinlys til det danske marked, og vi har et forpligtende ry for altid at levere god kvalitet.

Vi har selvsagt stor erfaring og ekspertise, hvad angår fremstilling af lys. Vi har altid søgt at forbedre og videreudvikle os, og i dag produceres vores lys under gode forhold i EU beliggende faciliteter. Her sørger vi for, at vores stearinlys lever op til både kvalitetsmæssige og regelbundne standarder.

Vi er særdeles anerkendte for vores håndværk, hvilket mere end 100 års status som kongelig hofleverandør i høj grad vidner om.

Se vores udvalg af billige stearinlys i vores e-butik og find massevis af gode rabatter. Vi glæder os til at servicere dig.

Har du eventuelle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.